Apatin som kommer av "konsten att inte lära av sina misstag"

Sen halvannan vecka eller så är min dator återigen nedlusad med trojanvirus. Skyddsprogrammen känner av inkräktarna men kan inte ta bort dem - endast blockera dem från att sprida sig vidare. Och vad som händer är att allt surfande går skitsegt, vissa webbsidor går knappast att få upp överhuvudtaget. Istället bombarderas jag med reklam i form av envist återkommande popup-fönster. Det är onlinecasinon, nätdejting, vinn-en-ipod - You name it. Och så naturligtvis de falska antivirus-programmen som dyker upp som banners med budskapet: "klicka här". Tack och lov ser jag skillnad, eftersom designen/layouten är annorlunda.  
Det enda i internetväg som funkar någorlunda normalt är chatten. Ja, och e-posten kanske. (... Ja, och nu undrar ni, apropå rubriken, hur jag överhuvudtaget kan lyckas med att de här virusattackerna, antar jag... mer än en gång liksom. Ja ja, jag erkänner. Jag var dum och oförsiktig och surfade så att säga utanför avspärrningarna; jag var på nån "såndär" sida. Vad begär ni av en ofrivillig evighetssingel?!)

Sånthär gör en rätt trött, så jag skyller väl på det, beträffande att jag inte bloggat på alldeles för många dagar. Brorsan, min datasupport, är för tillfället i Amerika och därför inte särskilt tillgänglig. Han ringde för några timmar sedan och meddelade att han härnäst skulle besöka New Orleans.

Sommaren befinner sig i zenit, och jag känner att mitt eget liv inte håller jämna steg med den. Jag har ännu inte premiärbadat t.ex, men det ska väl bli av inom kort, tror jag. Häromkvällen, då jag vidgade mina hemmavyer en aning, hittade jag en tämligen närbelägen sjö, och jag funderar på att starta där.
Annars tillbringar jag en stor del av vardagen på kyrkcaféet där jag hjälper till. Har jag berättat om det? Minns inte. Jag kan nog göra ett separat inlägg bara om det framöver.

Kommentarer:
Postat av: Supergiraffen

På Ritz-Carlton i New Orleans har de en 'technical butler' som hälper till med datorstrul. :-)

2008-07-28 @ 13:02:57

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback