*Inventering av städskåpet*

Lampor går ideligen i min lägenhet, känns det som, och varje gång någon ska bytas så är just den sorten slut. Känns det också som.

I det här fallet gäller det vardagsrummet, där jag i och för sig även har en golvstående uplight som nästan ger bättre ljus än taklampan. Men denna gång visade det sig att lagret var tillräckligt påfyllt för en gångs skull. En sista 60-wattare med bred sockel fanns faktiskt kvar. Detta föranledde mig att även byta själva lampskärmen när jag ändå höll på där. Den där kräftmånen hade hängt kvar länge nog nu... *Harkel*

Kanske är det kaffet som står här bredvid som gör det, men jag känner mig oförskämt pigg för en vardagsnatt...! Eftersom jag ändå är ledig i morgon förmiddag kan jag lika gärna ta vara på energin i detta nu och göra något vettigt före läggdags.
Det blir en snabb hopbuntning av de sorterings-sopor som skall kånkas iväg i morgon bitti. Recyclinglådan under diskbänken är redan full igen.

Over and Out för nu.

Kommentarer:
Postat av: Thomas

Du menar att du inte har gått över till lågenergilampor än? ;-)Själva har vi halogenlampor och/eller lågenergilampor överallt utom i en lampa där sådana inte får plats med dagens utformning. Den slipper vi dock iom flytten. Vi får se hur det blir med lamporna i vårt nya hem. Kan vi köra på lågenergi överallt även där kan du få vårt resterande lager av "vanliga" lampor. :-)

Postat av: Thomas

Men kom igen nu... har du helt gett upp din blogg??

Mer än en månad nu... och du som skulle blogga på din födelsedag? ;-)

2009-12-07 @ 19:40:28
URL: http://www.beutler.se/blogg/

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback