*Flämtar*

I ett svagt ögonblick slog jag vad med min bror om att denna vecka skulle innebära två framsteg för mig: att jag skulle ut och jogga minst tre gånger, och att jag skulle gå och fika högst tre gånger. Om jag räknar på fingrarna får jag en känsla av att det sistnämnda kriteriet redan brutits emot... Nå, igårkväll drog jag i alla fall motvilligt på mig en mycket spontant hopkomponerad träningsdress, och masade mig ut för att ta en tur... 

 Hjälp! Hann jag ens tvåhundra meter innan mjölksyran och astman hade mig i sitt grepp? Tveksamt. Jag som numera blir andfådd av att gå uppför de två korta trapporna till målarhörnan, nog visste jag att min kondition var usel, men lite chockad blir jag ändock. En pösmage släpar jag på sedan mer än fem år, men löpningen jag nu föresatt mig handlar inte så mycket om att bränna fett av kosmetiska skäl, utan att faktiskt öva upp flåset. Och det behövs, sanna mina ord!

Visst, jag tog mig runt en runda, fast mer gåendes än joggandes. Nytt försök ikväll. Och på söndag. Då har jag ju faktiskt gjort det tre gånger.


Kommentarer:
Postat av: hannastina

Hur går det med jobbandet? Fika vet jag ju redan att du är bra på! ;) *kram*

Postat av: hannastina

Hmm... joggandet menade jag ju förstås. :-/

2006-06-20 @ 18:21:21

Ny kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback